Szerző: sammer

2000. március 14. 03:30

Jön: SimCity 3000 Unlimited

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Maxis fejlesztőcsapata

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Maxis fejlesztőcsapata dolgozik a SimCity 3000 továbbfejlesztett verzióján, amit SimCity 3000 Unlimited-nek fognak hívni. Az új játék tatalmazni fogja az eredeti játék minden részletét, plusz néhány új lehetőséget: két új épület szettet, tizenhárom új küldetést, egy küldetés készítő programot, új katasztrófákat, testre szabható tájat, az évszakhoz illő városelemeket, és egy épülettervező progit.
A két új épület szett az ázsiai, és európai épületeket tartalmazza. Több száz féle piros tetős ház, és szélmalom a német gazdálkodó területek képi világát adja, és Hong Kong üvegházai is a csomagban lesznek. A küldetések tucatja között, lesz a moszkvai bűnözés, illetve egy nukleáris katasztrófa, ami után újjá kell építeni városunkat, és ha ezek sem lennének elég kielégítőek, bárki kiszíthet küldetést a SimCity Scenario Creator-ral. A négy új természeti katasztrófa: örvények a tengerekben; űrszemét, meteorit hullhat az égből a városunkra; zöld mérgező felhő savas esővel; és sáskajárás nehezítheti az életet. Megjelenési időpont: 2000 május.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 13:40

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.