:

Szerző: Bányai György

2008. április 30. 13:45

A Samsung két stílusos fényképezőgéppel jelentkezett

A Samsung két rejtett optikás modellel erősíti kompakt fényképezőgépeinek sorát. A VLUU i100 és i80 egymástól érdemben a képérzékelő felbontásában tér el.

[HWSW] A Samsung két rejtett optikás modellel erősíti kompakt fényképezőgépeinek sorát. A VLUU i100 és i80 egymástól érdemben a képérzékelő felbontásában tér el.

A Samsung egyike azon gyártóknak, amelyek elsők között alkalmazták a teljesen lapos készülékházban megbúvó rejtett optikát, mely a zoomtartomány egészén a burkolatban marad. A VLUU i100 és a VLUU i80 egyenesági leszármazottja az 5 megapixeles Digimax i5-nek, azonban öt helyett nyolc, illetve tíz megapixeles fényképek készíthetők velük. A két fényképezőgép számos extra lehetőséggel kedveskedik használójának, ezek közül említésre méltó az MP3-lejátszó, mely a beépített hangszórón, vagy a mellékelt fülhallgatón keresztül szólalhatja meg a zenéket. A másik fontos dolog, hogy a készülék lítiumion akkumulátora az USB kábelen keresztül is tölthető, akár fájlmásolás közben is.

Samsung VLUU i80 és i100

A fényképezőgépek három hüvelykes kijelzőjén szöveges fájlok is megjeleníthetők, de ezen kívül még diktafonként is hasznukat vehetjük. A nyolc megapixeles VLUU i80 fekete és ezüst színekben 300 dollár körüli áron kerülhet a boltokba, a VLUU i100 pedig kereken száz dollárral drágábban, de bővebb színválasztékban jut el a fogyasztókhoz, a készülékház ezüst, fekete, barna és szürke színben egyaránt elérhető lesz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.