Szerző: sammer

2000. március 14. 02:53

Allegiance aranyban

A Microsoft ma bejelentette, hogy az online játszható űr-akció játékának, az Allegiance-nek megkezdődött a sokszorosítása. A játék értékesítése áprilisban kezdődik a tengeren túlon $40-ért.
A hálózati játékot lehet játszani egyszerű gameszerveren, vagy be lehet lépni az előfizetéses Alligiance Zone-ba, ahol speciális szolgáltatások, személyre szabott, állandó pontozásos rendszer, és exkluzív tartalom várja a játékosokat. A játék megvásárlásától számított egy hónapig ingyenesen igénybe lehet venni az Alleigance Zone-t. Az Allegiance-ban testre szabhatjuk az űrhajónkat, amből több eltérő osztályú van, a felderítő és vadászgépektől egészen a hatalmas harci-cirkálókig. Játék közben bármikor átszállhatunk a kapitány bőréből egy vadász pilóta vagy akár egy ágyútorony-tüzér szerepébe. Játékosok százai játszhatnak egyszerre egy csatában egymás ellen, vagy cooperative egymás oldalán. A gaméban a stratégia is szerepet kap, technológiai fejlesztéseket végezhetünk, és elismerésekkel haladhatunk fölfelé a ranglétrán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról