Szerző: Ady Krisztián

2007. december 7. 11:35

Könnyen küldhetők címek a TomTom GPS-ekre a Google Maps-ből

Még könnyebben frissíthetik célpontjaikat, címlistájukat a TomTom fejlettebb, TomTom Home szofterrel is ellátott navigációs berendezéseket birtokló felhasználók: egyetlen kattintással küldhetnek címeket a Google Maps-ből a készülékekre, a kedvenceik közé.

[HWSW] Még könnyebben frissíthetik célpontjaikat, címlistájukat a TomTom fejlettebb, TomTom Home szofterrel is ellátott navigációs berendezéseket birtokló felhasználók: egyetlen kattintással küldhetnek címeket a Google Maps-ből a készülékekre, a kedvenceik közé.

A két vállalat együttműködésének eredményeként a Google online térképén könnyebben megkereshető éttermek, hotelek, cégek címeit -- bár ennek főként tőlünk nyugatabbra van értelme -- egyetlen kattintással küldhetjük át a TomTom Home szoftverbe, majd azon keresztül a navigációs eszközbe. Mindehhez csupán a "Send to GPS" gombra kell tenyerelnünk a címküldő felületen.

A TomTom szinkronizációs, térképfrissítős szoftverébe, a TomTom Home-ba átkerült cím ismét egyetlen kattintással továbbítható a bölcsőbe helyzett navigációs berendezésünkre az aktuális forgalmi és egyéb adatokkal együtt.

A TomTom egyik csúcskategóriás GPS-e, a 720 GO készülék szerkesztőségünket is megjárta, mely nem csak navigációs berendezés, hanem teljes értékű Bluetooth kihangosító és FM-transzmitteres zenelejátszó is egyben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról