Szerző: Bányai György

2007. november 26. 12:44:58

Külső merevlemezes tároló érintőképernyővel

A noteszgép-merevlemezzel szerelt külső merevlemezes egységekkel ugyan folyót lehet rekeszteni, de ezek között alig találunk olyan termékeket, amelyek hardveres alapú védelmet kínálnak a tárolt adatoknak.

[HWSW] A noteszgép-merevlemezzel szerelt külső merevlemezes egységekkel ugyan folyót lehet rekeszteni, de ezek között alig találunk olyan termékeket, amelyek hardveres alapú védelmet kínálnak a tárolt adatoknak.

A koreai illetőségű IOTEK külső merevlemezes egységében PIN-kód megadása után férhetünk adatainkhoz. Az ezSECU ez850 bordó-ezüst készülékháza SATA csatolófelülettel ellátott 2,5 hüvelykes merevlemezes egységeket fogadhat. Az előlap nagy részét egy szürkeárnyalatos, pontmátrix érintőképernyő foglalja el, amely lehetőséget nyújt az adatokat hozzáférhetővé tevő kód beírására. A kijelző feletti két LED a bekapcsolt állapotról és az írási-olvasási műveletekről tájékoztat.

ezSECU ez850

Az ez850 79,5x129,7x23 milliméteres méretekkel rendelkezik és windowsos, valamint Mac OS-t futtató gépekkel egyaránt képes megtalálni a közös hangot. A csomagban csak a házat találjuk meg, a merevlemez beszerzéséről nekünk kell gondoskodni, de a beépítéshez szükséges csavarhúzó, a leírás, valamint egy átlátszó tok része a készletnek. A termék áráról még nincs információnk.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 25. 01:51

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.

Aggasztó adatok?

6

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.