Szerző: Bányai György

2007. november 26. 12:44

Külső merevlemezes tároló érintőképernyővel

A noteszgép-merevlemezzel szerelt külső merevlemezes egységekkel ugyan folyót lehet rekeszteni, de ezek között alig találunk olyan termékeket, amelyek hardveres alapú védelmet kínálnak a tárolt adatoknak.

[HWSW] A noteszgép-merevlemezzel szerelt külső merevlemezes egységekkel ugyan folyót lehet rekeszteni, de ezek között alig találunk olyan termékeket, amelyek hardveres alapú védelmet kínálnak a tárolt adatoknak.

A koreai illetőségű IOTEK külső merevlemezes egységében PIN-kód megadása után férhetünk adatainkhoz. Az ezSECU ez850 bordó-ezüst készülékháza SATA csatolófelülettel ellátott 2,5 hüvelykes merevlemezes egységeket fogadhat. Az előlap nagy részét egy szürkeárnyalatos, pontmátrix érintőképernyő foglalja el, amely lehetőséget nyújt az adatokat hozzáférhetővé tevő kód beírására. A kijelző feletti két LED a bekapcsolt állapotról és az írási-olvasási műveletekről tájékoztat.

ezSECU ez850

Az ez850 79,5x129,7x23 milliméteres méretekkel rendelkezik és windowsos, valamint Mac OS-t futtató gépekkel egyaránt képes megtalálni a közös hangot. A csomagban csak a házat találjuk meg, a merevlemez beszerzéséről nekünk kell gondoskodni, de a beépítéshez szükséges csavarhúzó, a leírás, valamint egy átlátszó tok része a készletnek. A termék áráról még nincs információnk.

a címlapról