Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Stabilizált optikával csomagolt készleben is kaphatók lesznek a Nikon DSRL gépei

Bányai György, 2007. november 22. 14:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Hazánkban a legtöbb digitális tükörreflexes gép kitben, azaz optikával egybecsomagolt készletben kerül a kompaktgépről váltó felhasználó birtokába. A Nikon ezeket a készleteit már stabilizált optikával is kínálja.

hirdetés
[HWSW] Hazánkban a legtöbb digitális tükörreflexes gép kitben, azaz optikával egybecsomagolt készletben kerül a kompaktgépről váltó felhasználó birtokába. A Nikon ezeket a készleteit már stabilizált optikával is kínálja.

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek kezdőkészleteiben található optikák közepes, vagy annál gyengébb fényerőt kínálnak, igaz ez a tükrös vázból és optikából álló csomag alacsony árán is meglátszik. A Canon (400D) a Nikon (D40), a Sony (DSLR Alpha A100K), az Olympus (E410), illetve a Pentax (K100D), vagy a Samsung (Gx1L) egyaránt F3,5-5,6 fényerejű objektíveket csomagol százezer forint körül megvásárolható kedőkészletébe.

AF-S DX Nikkor 18-55mm f3.5-5.6G VR

A Nikon jövő hónaptól indítja útjára új, stabilizált, azonban a fentiekével megegyező F3,5-5,6 fényerejű optikáját amely követőkre találhat a többi gyártóban. A Canon legutóbb bemutatott kompaktgépeinek mindegyikébe beépíti rázkódásvédelemmel kapcsolatos IS megoldását, a négy PowerShot, valamint két IXUS készülék tartalmazza ezt. A teljes nevén AF-S DX Nikkor 18-55mm f3.5-5.6G VR optika külön is megvásárolható lesz, így akiknek a rázkódásvédelem eddig hiányzott a már megvásárolt készletükből december közepétől beszerezhetik 200 dolláros áron. Hazánkban csak jövő évtől lesz elérhető.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!