Szerző: Vörös Péter

2000. március 13. 22:26

InDesign 1.5: az Adobe újabb kísérlete a Quark ellen

Áprilisban fog megjelenni az InDesign új verziója, az ár 699 $ lesz - mindezért 70 új funkciót (pl. toll/pen eszköz, nyomtatási kép nagy felbontásban, automatizált tipográfia) és javított munkafolyamatot kínál a cég. Az InDesign 1.5 természetesen támogatja a standard Adobe fájl formátumokat, mint pl. PhotoShop, Illustrator ill. PDF. Az InDesign-hoz képest a PageMaker-t igyekszik az üzleti kiadás felé pozícionálni a cég, a profi DTP piacra az InDesign-t szánják. A Quark eközben már az Xpress 5.0-ön dolgozik, amelynek megjelenése idén várható.

Áprilisban fog megjelenni az InDesign új verziója, az ár 699 $ lesz - mindezért 70 új funkciót (pl. toll/pen eszköz, nyomtatási kép nagy felbontásban, automatizált tipográfia) és javított munkafolyamatot kínál a cég. Az InDesign 1.5 természetesen támogatja a standard Adobe fájl formátumokat, mint pl. PhotoShop, Illustrator ill. PDF. Az InDesign-hoz képest a PageMaker-t igyekszik az üzleti kiadás felé pozícionálni a cég, a profi DTP piacra az InDesign-t szánják. A Quark eközben már az Xpress 5.0-ön dolgozik, amelynek megjelenése idén várható. [PC World]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról