Szerző: Ady Krisztián

2007. október 24. 11:30:14

Novemberben érkezik a Samsung 5 megapixeles fotómobilja

A Samsung Electronics hivatalosan is bejelentette, hogy novemberben kerül az európai üzletekbe, illetve a mobilszolgáltatókhoz SGH-G800 típusjelzésű exkluzív mobiltelefonja, mely a piac első 5 megapixeles, 3x-os optikai zoommal ellátott kamerát tartalmazó készüléke. A G800 teljes értékű fényképezőgépet tartalmaz xenonvakuval, makrózási és arcfelismerési képességgel.

[HWSW] A Samsung Electronics hivatalosan is bejelentette, hogy novemberben kerül az európai üzletekbe, illetve a mobilszolgáltatókhoz SGH-G800 típusjelzésű exkluzív mobiltelefonja, mely a piac első 5 megapixeles, 3x-os optikai zoommal ellátott kamerát tartalmazó készüléke. A G800 teljes értékű fényképezőgépet tartalmaz xenonvakuval, makrózási és arcfelismerési képességgel.

Az autofókusz megjelenését követően a beépített optikai zoom lesz a következő lépés a fényképezős mobiltelefonok kameráinak fejlesztésénél, a Samsung az első ilyen telefon bemutatásával is bizonyítja, hogy élen jár az új technológiák kereskedelmi bevezetése terén. A G800 kamerája és szoftvere emellett olyan, még a korszerű digitális fényképezőgépeknél is újnak számító lehetőségeket kínál, mint az arcfelismerés, vagy a széles dinamika tartomány (WDR).

A G800-zal készített képeket microSD memóriakártyára menthetjük, illetve HSDPA-kapcsolaton -- maximum 3,6 megabit/s-os letöltési és 384 kbit/s-os feltöltési sebesség -- keresztül fel is tölthetük. A 101 x 51,1 x 18,8 mm-es méretű, szétcsúsztatható mobiltelefont hatalmas, 6 cm-es képátlójú, QVGA (240 x 320 pixeles) kijelzővel látták el, fényképző funkciói mellett a legtöbb médiaállomány lejátszására is alkalmas, zenetelefonként is megállja helyét.

Samsung SGH-G800

A Samsung G800 megjelenését egész Európában egy nagyobb reklámkampány segíti majd. A készülék novembertől lesz kapható az európai országokban, egyelőre ismeretlen áron. A telefon várhatóan felbukkan majd a mobilszolgáltatók kínálatában is.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 22:34

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.