Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Mobiltelefonokkal jelentkezik a patinás holland sportkocsigyártó, a Spyker

Bodnár Ádám, 2007. október 03. 13:50
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A különleges sportkocsikat manufaktúrális körülmények között gyártó holland Spyker most mobiltelefonokat jelentett be, amelyek azonban sokkal kevésbé magával ragadóak, mint a névadójukként szolgáló C8 sportautó, cserébe hétköznapi áron megvásárolhatók.

hirdetés
[HWSW] A különleges sportkocsikat manufaktúrális körülmények között gyártó holland Spyker most mobiltelefonokat jelentett be, amelyek azonban sokkal kevésbé magával ragadóak, mint a névadójukként szolgáló C8 sportautó, cserébe "hétköznapi" áron megvásárolhatók.

A Spyder mobilok a Spyker autóktól eltérően egyáltalán nem nevezhetők műszaki remekműnek, a C8 Spyder és C8 Laviolette 128x160 pixel felbontású kijelzője, kétsávos (900/1800 MHz) GSM-modulja, 1,3 megapixeles kamerája és microSD-kártyákkal bővíthető memóriája ma már a legalsó kategóriás készülékekben is megtalálhatók, de a C8 Laturbie csúcsmodell 320x240 pixeles kijelzője sem megy különlegességszámba. Ami kiemeli ezeket a telefonokat a tömegből, az a fém készülékház és a formaterv -- utóbbi egyedi megítélés alá esik természetesen.

Spyker C8 Laviolette
Spyker C8 Laviolette

A Spyker épp a mai napon jelentette be, hogy 88 millió euróért eladja Formula 1-es versenyistállóját, mivel az autógyár nem kívánja tovább finanszírozni a veszteséges tevékenységet. Reméljük, a patinás holland cégnek a mobiltelefonokkal nagyobb szerencséje lesz, a C8 készülékek 199 és 399 euró közötti áron lesznek megvásárolhatók.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!