Szerző: mrsla

2000. június 30. 18:19

Kylix-szembesítés

HIRDETÉS

A Kylix-ot hivatalosan 1999, Szeptember 28.-án jelentették be. Azóta már sokat(?) olvashattunk róla, és mostanában egyre többet. Sőt! Néhány kiválasztott már élőben is láthatta. De mik voltak az ígéretek, és eddig mi vált valóra belőle, tekintettel, hogy az eredeti road szerint 2000 közepére ígérték megjelenését.
Jeroen W. Pluimers cikke egy nagyon jónak tűnő összefoglaló, a Kyliról és , hogy előre láthatólag mit kapunk és mit nem kapunk meg benne. A hiányosságok között szerepel az ActiveX (szerintem ez kibírható :) ). De lesz (talán, hiszen még semmi sem biztos) WebBroker, ami az Apache API-hoz nyújt hozzáférést.
A cikket itt olvashatod.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.