Szerző: Ady Krisztián

2000. június 30. 10:04

T&L...a megvilágosodás!

Az SDN fórumán végre egy kis plusz információt kaptunk az S3/Diamond-tól. Jim követett el egy post-ot, melyben Mike Buchanan szavait tolmácsolta.

HIRDETÉS

Az SDN fórumán végre egy kis plusz információt kaptunk az S3/Diamond-tól. Jim követett el egy post-ot, melyben Mike Buchanan szavait tolmácsolta.

Nem másolom ide az egészet, csak a lényeget emelném ki: ezek szerint végre elismerték, hogy Savage2000 jelenlegi verziójának T&L engine-je nagyon bugos. Annyira, hogy fel is hagytak a szoftverből való javítgatással. A következő, Z400 chip javított és nagyobb teljesítményű T&L chippel fog érkezni, hogy mikor, arra utalás sincs. Ugyanakkor megjegyezték (ami nagyon is igaz), hogy jelenleg nincs kihasználva egyetlen kártya T&L engine-je sem, jelenleg a fill-rate sokkal fontosabb. Ez nagyon igaz lehet, főleg ha figyelembe vesszük a processzorok fejlődését.

Bár nem tartozik ide szorosan (vagy mégis?), bizony el kell ismerni: a GeForce2 MX elgondolkoztató alternatíva. Nehéz lesz vele felvenni a versenyt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:15

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.