Szerző: Ady Krisztián

2007. június 6. 11:52

Ráncfelvarrást végzett a MacBook Pro noteszgép-családon is az Apple

A MacBookok múlt havi frissítését követően a MacBook pro noteszgépeken is ráncfelvarrást hajtott végre az Apple. A felfrissített modellekben a legújabb Intel Core 2 Duo processzorok, legalább 2 gigabájtnyi memória, lecserélt, ATI-ról Nvidia-ra váltott grafikus vezérlő, a 15 hüvelykes változatoknál pedig LED-es háttérvilágítású kijelző található.

[HWSW] A MacBookok múlt havi frissítését követően a MacBook pro noteszgépeken is ráncfelvarrást hajtott végre az Apple. A felfrissített modellekben a legújabb Intel Core 2 Duo processzorok, legalább 2 gigabájtnyi memória, lecserélt, ATI-ról Nvidia-ra váltott grafikus vezérlő, a 15 hüvelykes változatoknál pedig LED-es háttérvilágítású kijelző található.

Az alig egy hüvelyknyi vastag, alumínium házba csomagolt új MacBook Pro készülékek között két 15 és egy 17 hüvelykes modell található. A 15 hüvelykesek LED-es, energiatakarékosabb és gyönyörű színeket biztosító LCD-kijelzőt kaptak, míg a 17 hüvelykes, inkább asztali gépeket leváltó modell kijelzője hatalmas felbontású lett, 1920 x 1200 pixel megjelentésére alkalmas. Minden MacBook Pro noteszgépben megtalálható a beépített iSight kamera, illetve ezeknél a modelleknél is gyárilag engedélyezik a vezeték nélküli adapter 802.11n előzetes specifikációnak megfelelő képességeit.

MacBook Pro

Az új MacBook Pro modellekben Windows alatt DirectX 10 gyorsításra képes NVIDIA GeForce 8600M GT mobil grafikus vezérlőt helyezett el az Apple. A 15 hüvelykes változatok 2,2 illetve 2,4 GHz-es processzorral érhetők el, a 17 hüvelykes modell 2,4 GHz-es processzorral rendelhető. Mindegyik MacBook Pro memóriája tovább bővíthető akár 4 gigabájtos méretig.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról