Szerző: Ady Krisztián

2000. június 28. 20:51

Pentium 4

SANTA CLARA, Kalifornia, 2000. június 28. - Az Intel Corporation ma

SANTA CLARA, Kalifornia, 2000. június 28. - Az Intel Corporation ma bejelentette az Intel Pentium 4 márkanevet asztali gépes mikroprocesszorainak (korábban Willamette kódnévre keresztelt) új generációjához.
A 2000 második felében bevezetésre kerülő új Pentium 4 processzor forradalmian új technológiára épül, amely mind ma, mind pedig a jövőben maximális teljesítményt nyújt.
"A PC-felhasználók a rendelkezésre álló legjobb PC-s teljesítménnyel, kompatibilitással és minőséggel társítják a Pentium nevet világszerte" - mondta Pam Pollace, az Intel értékesítési és marketingcsoportjának alelnöke és nemzetközi marketingért felelős igazgatója. "A számítógép-felhasználók azonnal rájönnek majd, hogy a Pentium 4 processzor az Intel legújabb nagy teljesítményű mikroprocesszora."
A világ legnagyobb chipgyártójának számító Intel a személyi számítógépek, hálózati és kommunikációs termékek gyártásában is vezető szerepet tölt be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról