Szerző: Bodnár Ádám

2007. április 24. 13:16

Levetett vállalati PC-kre pályázhatnak a rászoruló szervezetek és magánszemélyek

A blackPanther Magyarország 2007-es év legnagyobb PC adományozási projektjét indítja el. A nagyvállalatoknál végzett bővítések, cserék során több száz vagy akár ezer olyan számítógép kerül leselejtezésre, ami másoknál még jó szolgálatot tehet, a blackPanther ezeket a gépeket szeretné karbantartás és felújítás után eljuttatni a rászorulóknak.

[HWSW] A blackPanther Magyarország 2007-es év legnagyobb PC adományozási projektjét indítja el. A nagyvállalatoknál végzett bővítések, cserék során több száz vagy akár ezer olyan számítógép kerül leselejtezésre, ami másoknál még jó szolgálatot tehet, a blackPanther ezeket a gépeket szeretné karbantartás és felújítás után eljuttatni a rászorulóknak.

Az számítógépekre bármilyen oktatási intézmény, karitatív, non-profit szervezet, rászoruló mozgáskorlátozott, fogyatékkal élő avagy igényét nyomós indokkal alátámasztó személy pályázhat. Jelenleg 130 gépre lehet pályázni, de a szervezők várakozásai szerint az év során több ezer PC kerülhet új kezekbe. Az első gépek kiszállítása a nyár végén kezdődhet. A pályázatok elbírálása rászorultság alapján történik és a készlet a nyertes pályázók között kerül felosztásra. A szervezetek többször is pályázhatnak, amennyiben az igényük az első alkalommal nem került kielégítésre.

A pályázóknak a kapcsolati adataik mellett be kell mutatniuk tevékenységüket, a meglevő gépparkjuk paramétereit, a használt szoftvereket, illetve az eddig felmerült informatikai problémáikat. A pályázóknak emellett meg kell jelölniük, hány gépre pályáznak és mire szeretnék azokat használni. A szervezők természetesen várják olyan vállalatok, vállakozók és magánszemélyek jelentkezését is, akik támogatni tudják a programot.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.