Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Játékfejlesztői konferencia Budapesten

Bodnár Ádám, 2007. április 21. 09:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum , amely a rendezők szerint nem csak lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, hanem a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is bepillantást enged az iparág kulisszái mögé.

hirdetés
[HWSW] Első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum, amely a rendezők szerint nem csak lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, hanem a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is bepillantást enged az iparág kulisszái mögé.

A budapesti GDF helyszíne a Sugár nemrég megnyílt mozija, a konferencia időpontja 2007. május 19. A rendezvényen hazai és külföldi játékfejlesztő cégek tartanak előadásokat, olyan aktuális kérdéseket helyezve előtérbe, mint például az MMO játékok fejlesztésénekkihívásai, a játékok köré épülő közösségek jelentősége és a cross-platform fejlesztés. Az előadók között ott lesz többek között a Crytek, az IO Interactive, az Eidos Hungary, illetve a StormRegion.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!