Szerző: Bodnár Ádám

2007. április 21. 09:17

Játékfejlesztői konferencia Budapesten

Első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum , amely a rendezők szerint nem csak lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, hanem a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is bepillantást enged az iparág kulisszái mögé.

[HWSW] Első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum, amely a rendezők szerint nem csak lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, hanem a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is bepillantást enged az iparág kulisszái mögé.

A budapesti GDF helyszíne a Sugár nemrég megnyílt mozija, a konferencia időpontja 2007. május 19. A rendezvényen hazai és külföldi játékfejlesztő cégek tartanak előadásokat, olyan aktuális kérdéseket helyezve előtérbe, mint például az MMO játékok fejlesztésénekkihívásai, a játékok köré épülő közösségek jelentősége és a cross-platform fejlesztés. Az előadók között ott lesz többek között a Crytek, az IO Interactive, az Eidos Hungary, illetve a StormRegion.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról