Szerző: Bodnár Ádám

2007. április 21. 09:17

Játékfejlesztői konferencia Budapesten

Első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum , amely a rendezők szerint nem csak lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, hanem a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is bepillantást enged az iparág kulisszái mögé.

[HWSW] Első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum, amely a rendezők szerint nem csak lehetőséget biztosít a hazai és európai feljesztőcsapatok találkozására, hanem a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is bepillantást enged az iparág kulisszái mögé.

A budapesti GDF helyszíne a Sugár nemrég megnyílt mozija, a konferencia időpontja 2007. május 19. A rendezvényen hazai és külföldi játékfejlesztő cégek tartanak előadásokat, olyan aktuális kérdéseket helyezve előtérbe, mint például az MMO játékok fejlesztésénekkihívásai, a játékok köré épülő közösségek jelentősége és a cross-platform fejlesztés. Az előadók között ott lesz többek között a Crytek, az IO Interactive, az Eidos Hungary, illetve a StormRegion.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.