Szerző: sammer

2000. június 27. 05:39

RPG-k a láthatáron

HIRDETÉS

Az előző két hír után könnyen kitalálható, hogy két hasonló stílusú (de mindenképpen azonos játékos kört megcélzó) játék fog megjelenni szinte egyidőben napokon belül. Bár mindkét játék RPG, mégis különböző kategóriát képviselnek, az RPG stílus két végletét. Vannak akik szerint a Diablo (és Diablo 2) nem is igazi szerepjáték, hiszen ahhoz túl nagy hangsúly van az akción, és túl kevés a karakterformáláson és karakterfejlesztésen. Bár az Icewind Dale nem igazi ellenfele a Diablo 2-nek, hiszen nyílvánvaló, hogy az utóbbi játék az eladási számokat tekintve messze felülmúlja majd az Icewind Dale-t. Íme néhány screenshot mindkét játékból:

Diablo 2


Diablo 2 hivatalos website / Magyar website / The Diablo HUNters

Icewind Dale


Icewind Dale hivatalos website

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.