:

Szerző: Vörös Péter

2000. március 13. 12:40

A bétatesztelők szerint a Microsoft Windows Millennium Edition még messze van a kész változattól

A WindowsMe-ként is ismert új MS operációs rendszer a Windows 98 Second Edition utódja lesz és lényegében kizárólag otthoni felhasználóknak szánja a cég. Eredetileg még simának tűnt a WindowsMe idei megjelenése, de egyes bétatesztelők szerint a jelenlegi változatok még hemzsegnek a hibáktól és az MS sem túl kooperatív a tesztelőkkel. Mindezzel együtt a cég biztos abban, hogy a Windows Millennium meg fog jelenni az idén, sőt már az őszre tervezik a megjelentetést; a Beta 3 változat a második negyedévre (egész pontosan az április 8-i Microsoft eXtreme esemény keretében) várható.

A WindowsMe-ként is ismert új MS operációs rendszer a Windows 98 Second Edition utódja lesz és lényegében kizárólag otthoni felhasználóknak szánja a cég. Eredetileg még simának tűnt a WindowsMe idei megjelenése, de egyes bétatesztelők szerint a jelenlegi változatok még hemzsegnek a hibáktól és az MS sem túl kooperatív a tesztelőkkel. Mindezzel együtt a cég biztos abban, hogy a Windows Millennium meg fog jelenni az idén, sőt már az őszre tervezik a megjelentetést; a Beta 3 változat a második negyedévre (egész pontosan az április 8-i Microsoft eXtreme esemény keretében) várható. [ZDNN]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.