Szerző: Kovács Attila

2000. június 26. 20:10

Matrox Tweak Utility

A Matrox Technikai tanácsadó szolgálata kiadta a tweak utility első verzióját. Ez a kis program arra ad lehetőséget, hogy az AGP1x AGP2x és AGP4x módok között váltogassatok, természetesen csak ott ahol erre lehetőségetek van (azaz egy PCI-os G200-nál ez nem fog működni ;o)). A program Windows 98, NT4 és 2000 alatt is működik, illetve támogatja mind a G200 mind pedig a G400-as kártyákat. Amennyiben a videokártya vagy az alaplap nem támogatja az AGP4x módot, akkor a program automatikusan AGP2x-t fog használni. A programot már a hwsw ftp helyéről is vihetitek:

A Matrox Technikai tanácsadó "szolgálata" kiadta a tweak utility első verzióját. Ez a kis program arra ad lehetőséget, hogy az AGP1x AGP2x és AGP4x módok között váltogassatok, természetesen csak ott ahol erre lehetőségetek van (azaz egy PCI-os G200-nál ez nem fog működni ;o)). A program Windows 98, NT4 és 2000 alatt is működik, illetve támogatja mind a G200 mind pedig a G400-as kártyákat. Amennyiben a videokártya vagy az alaplap nem támogatja az AGP4x módot, akkor a program automatikusan AGP2x-t fog használni. A programot már a hwsw ftp helyéről is vihetitek:

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról