Szerző: Kovács Attila

2000. június 26. 20:10

Matrox Tweak Utility

A Matrox Technikai tanácsadó szolgálata kiadta a tweak utility első verzióját. Ez a kis program arra ad lehetőséget, hogy az AGP1x AGP2x és AGP4x módok között váltogassatok, természetesen csak ott ahol erre lehetőségetek van (azaz egy PCI-os G200-nál ez nem fog működni ;o)). A program Windows 98, NT4 és 2000 alatt is működik, illetve támogatja mind a G200 mind pedig a G400-as kártyákat. Amennyiben a videokártya vagy az alaplap nem támogatja az AGP4x módot, akkor a program automatikusan AGP2x-t fog használni. A programot már a hwsw ftp helyéről is vihetitek:

HIRDETÉS

A Matrox Technikai tanácsadó "szolgálata" kiadta a tweak utility első verzióját. Ez a kis program arra ad lehetőséget, hogy az AGP1x AGP2x és AGP4x módok között váltogassatok, természetesen csak ott ahol erre lehetőségetek van (azaz egy PCI-os G200-nál ez nem fog működni ;o)). A program Windows 98, NT4 és 2000 alatt is működik, illetve támogatja mind a G200 mind pedig a G400-as kártyákat. Amennyiben a videokártya vagy az alaplap nem támogatja az AGP4x módot, akkor a program automatikusan AGP2x-t fog használni. A programot már a hwsw ftp helyéről is vihetitek:

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.