Szerző: bzd

2000. június 26. 20:47

Képek Japánból

HIRDETÉS

A japán Akiba PC mindig is arról volt híres, hogy az új cuccok boltba kerüléséről ők készítik az első képeket. Ez most sem volt másképp. Az első három képen egy CuSpacer látható SocketA tokozású procikhoz. Ennek az a lényege, hogy a tokozás hiányosságait negszüntetve rendesen felfeküdhessen a hűtés a processzorra. A jobb hőátadáson kívül a másik fontos dolog, hogy megvédi a processzormagot attól, hogy a bordával véletlenül lesarkazzuk. Egy ilyen baleset eredménye látható a harmadik képen. Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy hogyan sikerült összehozni. Az AMD pont emiatt rakta azokat a szivacskorongokat a kerámialap sarkaira. Talán nem kellett volna leszedni őket... Az FC-PGA tokozású Intel processzorokon nincsnek ilyen korongok, tehát azok elvileg jobban ki vannak téve egy hasonló sérülés veszélyének.

Az Epox 8KTA-ról is megjelent ma egy kép az Akiba PC oldalán:


Remélhetőleg a 8KTA nem lesz akkora bukás, mint a 7KXA...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:30

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.