Szerző: sammer

2000. június 26. 13:53

Halo PC-re?

Mint már arról beszámoltunk, a Bungie a Microsoft birtokába került és elsődleges feladatuk a Halo X-Box-ra való fejlesztése lett. Internetszerte találgatások láttak napvilágot, hogy vajon feláldozzák-e az PC-s illetve a Mac-es változatot a Microsoft új konzoljának érdekében. A PC Format hasábjain megjelent cikk szerint a Microsoft nemrég bejelentette, hogy a Bungie mindenképpen egy független fejlesztő csapat marad a Microsofton belül is. A Halo fejlesztése a tervek szerint fog kijönni PC-re, és ezen kívül fog X-Box-ra megjelenni. Jason Jones a Bungie-tól egy interjúban már megerősítette, hogy kiadják a Halo-t X-Box-ra, de utalt arra is, hogy akár több meg nem nevezett platformra is kijöhet a játék, mint a PlayStation 2 és a Nintendo Dolphin.

Ennek ellenére még semmi sem biztos, a napi frissítésű haloplayers.com-on most is arra kérnek mindenkit, hogy "írja alá" az online petíciót.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról