Szerző: sammer

2000. június 26. 05:36

Clue!2: City of Darkness

HIRDETÉS

A neoSoftware bejelentette Clue!2: City of Darkness nevű "bűnöző-szimulátor" játékát, amiben a játékos a korlátlan bűnözés előnyeit élvezheti. Egy kezdő betörő szerepében indulunk a játék elején, aki hamarosan a legismertebb rosszfiú lesz a városban. Nem elégedhetünk meg az apró zsebtolvajlással vagy élelmiszerlopással (esetleg cd másolással), ezek nem tennének jót a hírnevünknek, az lesz a feladatunk, hogy minél látványosabb és stílusosabb gaztetteket hajtsunk végre, és így elismertséget szerezhetünk az alvilágban. A játék alatt folyamatosan nő a hírnevünk, de csak a jó kapcsolatok és sikeres betörések által fejleszthetjük képességeinket. A betörések elengethetetlen része a tervezés, mindig meg kell várni az alkalmas időpontot, és az sem árt ha hűséges tagokat toborzunk magunk mellé, sokat segíthetnek a jól védett objektumoknál. A Clue!2: City of Darkness 2000 harmadik negyedévében fog megjelenni.


A játékhoz megjelent egy 8.3Mb-os Movie, letölthető innen.A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.