Szerző: Kovács Attila

2000. június 25. 00:37

Amit a videokártyákról tudni kell

A Matrox közzétett a honlapján egy leírást, amiben leírja, hogy mit is kell tudni a videokártyákról. Olyan kérdésekre találhatjuk meg a választ, mint például az, hogy mi a különbség az AGP és PCI csatlakozó között, hogyan működik a videokrátya, vagy hogy mi határozza meg a képernyőn megjelenő grafika minőségét. A leírást itt tudjátok elolvasni:

A Matrox közzétett a honlapján egy leírást, amiben leírja, hogy mit is kell tudni a videokártyákról. Olyan kérdésekre találhatjuk meg a választ, mint például az, hogy mi a különbség az AGP és PCI csatlakozó között, hogyan működik a videokrátya, vagy hogy mi határozza meg a képernyőn megjelenő grafika minőségét. A leírást itt tudjátok elolvasni: Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, akit picit is érdekel a téma, mivel ugye a mondás is úgy tartja, hogy a jó pap holtig tanul.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról