Szerző: Vörös Péter

2000. március 13. 10:34

A Corel ingyenes Photo-Paint 9 Linux változata

A megjelenés nyár elejére várható, míg a teljes Corel Graphics Suite csomagot a nyár végére ígéri a cég. Ezenkívül a Corel megkezdte a WordPerfect Office 2000 for Linux csomag béta tesztelését. Ez utóbbi a Corel-féle Linux disztribúción kívül természetesen tartalmazni fogja a WordPerfect Office 2000-et alkotó szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt és prezentációs programot is. Ezzel a Wintel-világban legelterjedtebb három irodai csomag közül az egyik végre teljes körűen elérhető lesz Linux-on is - a Corel pedig egyértelműen arra épít, hogy a Linux hamarosan már nemcsak a szerverek ill. PC guruk kedvelt operációs rendszere lesz, hanem az otthoni felhasználók tömegei is ezt fogják használni.

A megjelenés nyár elejére várható, míg a teljes Corel Graphics Suite csomagot a nyár végére ígéri a cég. Ezenkívül a Corel megkezdte a WordPerfect Office 2000 for Linux csomag béta tesztelését. Ez utóbbi a Corel-féle Linux disztribúción kívül természetesen tartalmazni fogja a WordPerfect Office 2000-et alkotó szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt és prezentációs programot is. Ezzel a Wintel-világban legelterjedtebb három irodai csomag közül az egyik végre teljes körűen elérhető lesz Linux-on is - a Corel pedig egyértelműen arra épít, hogy a Linux hamarosan már nemcsak a szerverek ill. PC "guruk" kedvelt operációs rendszere lesz, hanem az otthoni felhasználók tömegei is ezt fogják használni.
A grafikus programok területe fontos áttörést jelent a Linux számára, hamarosan várhatóak az Adobe Linux-változatú programjai is. A Corel Linux-os erőfeszítéseit segítheti az Inprise/Borland-dal történő egyesülés is (erről a múlt héten már írtunk). [CNET]

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 12:28

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.