:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. október 16. 12:52

Megjöttek a CA 2007-es biztonsági termékei

Már rendelhetők a CA 2007-es, otthoni és kisirodai felhasználásra szánt PC-biztonsági és asztali gépes felügyeleti termékei: a CA Internet Security Suite csomag, valamint a CA Desktop DNA Migrator 2007, amely gyorsan és egyszerűen másolja PC-ről PC-re a fájlokat, mappákat, képeket, zenéket és egyéb anyagokat, az egyszerű adattárolás és helyreállítás érdekében pedig kritikus biztonsági mentést készít a rendszerről.

[HWSW] Már rendelhetők a CA 2007-es, otthoni és kisirodai felhasználásra szánt PC-biztonsági és asztali gépes felügyeleti termékei: a CA Internet Security Suite csomag, valamint a CA Desktop DNA Migrator 2007, amely gyorsan és egyszerűen másolja PC-ről PC-re a fájlokat, mappákat, képeket, zenéket és egyéb anyagokat, az egyszerű adattárolás és helyreállítás érdekében pedig kritikus biztonsági mentést készít a rendszerről.

A CA Internet Security Suite 2007 szoftvercsomag része a vírusok, trójaik és más kártevők ellen védő CA Anti-Virus, a kémszoftvereket kiszűrő CA Anti-Spyware, a levélszemetet és adathalászati kísérleteket elhárító CA Anti-Spam, valamint a CA Personal Firewall. A legtöbb piacon a CA Internet Security Suite csomagjában a Blue Coat K9 Web Protection Parental Controls megoldás is megtalálható. Ennek segítségével a szülők a nem kívánt webes tartalmak letiltásával szabályozhatják gyermekeit PC-használatát.

A felhasználók az eddig megszokott módon napi védelmi frissítéseket tölthetnek le az internetről, ingyen hozzájutnak a legújabb termékjellemzőkhöz és ingyenes, 7x24 órás online műszaki támogatást vehetnek igénybe előfizetésük érvényességi ideje alatt. A CA Internet Security Suite 2007 felhasználói emellett a CA Security Advisortól származó valós idejű információk segítségével részletes és percrekész tájékoztatást kapnak a legújabb és legelterjedtebb vírusokról és kémszoftverekről is.

A CA Desktop DNA Migrator 2007 a PC-k közötti "költözést" hivatott leegyszerűsíteni a fájlok, mappák, e-mail címtárak, beállítások és egyéb adatok új vagy frissített PC-re történő másolásával. A termék rendszeres biztonsági másolatkészítéssel is védi a felhasználó adatait, rendszerösszeomlás esetén pedig gondoskodik a visszaállításukról.

A CA otthoni védelmi csomagjai (Home Protection Pack) némi felárért akár három, egy háztartáson belül működő PC biztonságáról is gondoskodnak. A CA valamennyi 2007-es otthoni és kisirodai terméke azonnal megvásárolható az interneten, a www.ca.com/consumer címen, hamarosan pedig feltűnik a boltok polcain.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.