Szerző: sammer

2000. június 23. 05:14

Kapható a Star Trek: Klingon Academy

HIRDETÉS

A 14 Degrees East bejelentette, hogy a Star Trek: Klingon Academy nevű űrharc szimulátora megjelent az üzletekben. Ebben a játékban egyszerű kadétként szolgálunk General Chang parancsnoksága alatt, aki a legnagyobb élő harcos a Klingon birodalomban. A kadétok feladata, hogy a számtalan hadihajó egyikén segítség az irányítást. A látványos grafikával, új fegyverrendszerrel, a változó környezethez alkalmazkodó taktikával, és interaktív, folyamatosan nyüzsgő űrbéli élettel megáldott Star Trek: Klingon Academy már kapható Windows 95/98-ra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.