:

Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 26. 08:56

Egyetlen hatalmas hotspottá válik a Hungexpo területe

A Wiera Kft. egyetlen hatalmas hotspottá, azaz vezeték nélküli internetelérési ponttá változtatja a Hungexpo kiállítási területét. A számtalan rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak és vásárnak helyt adó pavilonokban mostantól bárki elérheti a világhálót noteszgépével, Wi-Fi-s tenyérgépével, vagy mobiltelefonjával egy Wiera-kártya birtokában.

[HWSW] A Wiera Kft. egyetlen hatalmas hotspottá, azaz vezeték nélküli internetelérési ponttá változtatja a Hungexpo kiállítási területét. A számtalan rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak és vásárnak helyt adó pavilonokban mostantól bárki elérheti a világhálót noteszgépével, Wi-Fi-s tenyérgépével, vagy mobiltelefonjával egy Wiera-kártya birtokában.

Az ország legnagyobb konferencia- és kiállító központjában jelenleg az A, B, C, D és F pavilonokban érhetõ el a szolgáltatás, de hamarosan a K konferenciaközpontban, az 1-es és a 25-ös pavilonokban, továbbá a kültéri kiállítói területeken is megnyílik a lehetõség a vezeték nélküli internethozzáférés használatára.

Hungexpo kiállítási terület
Hungexpo kiállítási terület

A Wiera több előfizetési konstrukcióval várja a látogatókat, 30 perc internetelérés nettó 800 forintba, 2 óra nettó 1.600 forintba, 24 óra nettó 3200 forintba kerül. Az úgyneveztt Hungexpo kártya, mely maximum 15 napos elérést biztosít nettó 6400 forintba kerül, de a kártyával kapott hozzáférés kizárólag a Hungexpo területén használható. Utóbbi kártya időtartama az első bejelentkezéstől számlálódik, a tényleges használattól függetlenül. A 100 perces, perc-alapú kártya nettó 3000 forintba kerül, érvényes az első bejelentkezéstől számított 90 napig.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 19:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.