Szerző: sammer

2000. június 23. 02:43

Super Chix 76 demo

HIRDETÉS

A Fendish Games kiadta a Super Chix 76 15Mb-os demóját. Az arcade autóverseny játékban a 70-es évek forró hangulata tér vissza, és kipróbálhatjuk a hatalmas amerikai benzinzabáló járgányokat. Nyolc fajta kocsiból választhatunk, amivel aztán a Föld legkülönbözőbb pontjain száguldozhatunk, kezdve az Amazonas medence forró dzsungeleitől az éjszakai San Francisco-i aszfaltdzsungelekig, de nem feledkezhetünk meg a rend őreiről sem, akik végig azon fognak mesterkedni hogy elrontsák a szórakozásunkat. A versenyben nem kapunk 10 másodperces bűntetést ha levágunk egy-egy nagyobb kanyart, a nyerés érdekében bármi megengedett.


A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.