Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 23. 15:22

November 3-án érkezik hazánkba az Xbox 360 játékkonzol

A lipcsei Games Convention 2007 rendezvényen ma -- több kiegészítő mellett -- hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy az észak-afrikai, szeptember 29-ei premiert követően november 3-án érkezik meg hivatalosan az Xbox 360 játékkonzol Kelet-Európába, azaz Magyarországra, Lengyelországba, a Cseh Köztársaságba és Szlovákiába.

[HWSW] A lipcsei Games Convention 2007 rendezvényen ma -- több kiegészítő mellett -- hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy az észak-afrikai, szeptember 29-ei premiert követően november 3-án érkezik meg hivatalosan az Xbox 360 játékkonzol Kelet-Európába, azaz Magyarországra, Lengyelországba, a Cseh Köztársaságba és Szlovákiába.

Honosított konzol és játékok

A honosított, magyar nyelvű Xbox 360, és az ahhoz tartozó online keretrendszer, a piacteret és online játékfelületet kínáló Xbox Live hivatalos szervizháttérrel, és forgalmazókkal kerül itthon a boltokba. A jelenleg kapható példányok magánimport segítségével jutnak be az országba, a Microsoft sem a korábbi Xbox, sem a jóideje kapható Xbox 360 konzolt hivatalosan nem forgalmazta eddig Magyarországon. A honosított Xbox 360 konzolhoz internetes hírforrások szerint honosított játékok is érkeznek, kezdetben három játék, a Project Gotham Racing 3, a Kameo és a Perfect Dark Zero lesz elérhető a kelet-európai országok nyelvén, így magyarul is.

Az újabb Xbox 360-nal "lefedett" területek mellett új játékokat és kiegészítőket is bejelentett a rendezvényen a redmondi óriás. A Live Arcade európaiak számára készített játékokkal bővül, miközben a vállalat azt is közölte, hogy megállapodást kötött az EA-vel és a Konamival, miszerint a "FIFA 07" és "Pro Evolution Soccer 6" játékok kizárólag a Microsoft konzolján lesznek játszhatók ebben az évben.

Xbox 360 konzol

Új kiegészítők

A konzolokhoz új kiegészíők is megvásárolhatók lesznek hamarosan, például az Xbox Live Vision kamera, mely videochat-et is lehetővé tesz. A kamera két csomagban lesz elérhető, a közel kétszer drágább Gold csomag egy év Live Gold előfizetés mellett három ingyenesen letölthető Live Arcade játékot is tartalmaz. Az Xbox 360 Wireless Racing Wheel az autós játékok szerelmeseinek készült vezeték nélküli kormány, az Xbox 360 Wireless Headset pedig eltünteti a legutolsó vezetékdarabot is a játékos környezetéből.

Az Xbox 360 vezeték nélküli kiegészítők ráadásul már akár PC-s játékokban is használhatók lesznek a Wireless Gaming Receiver for Windows adapter segítségével. A kiegészítőt a számítógép egy szabad USB2.0 csatlakozójába kell bedugni és mindössze 20 dollárba kerül majd decemberi megjelenésekor.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról