Szerző: Kovács Attila

2000. június 22. 22:03

Az International Rectifier bemutatta legújabb energiatakarékos technológiáját

HIRDETÉS

Az International Rectifier ma bejelentette a chipek legújabb nemzedékét, amik csökkenteni tudják a különböző számítógépes eszközök és például az ipari motorok energiafelhasználását 50%-al. A vállalat elmondása szerint ez a chip az energiatakarékos technológiák legújabb megoldásait alkalmazza. Ez a megoldás az elektromos áramot apró "csomagokra" bontja és a megfelelő időben a megfelelő helyre továbbítja. Ezzel az új technológiával megoldható lesz, hogy a mosógép még finomabban bánjon a ruhákkal vagy a légkondícionáló még jobban vezérelhető legyen. A legtöbb motort vagy teljes fordulatszámon járatják vagy kikapcsolják. Ezzel a chippel egyszerűbben lesz szabályozható a motorok nyomatéka illetve fordulatszáma.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 09:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.