:

Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 2. 11:46

Elindult a Microsoft felújított blogszolgáltatása, a Windows Live Spaces

A Microsoft útjára indította felújított MSN Spaces blogszolgáltatását, mely a Windows Live szolgáltatások körébe illeszkedve Windows Live Spaces néven érhető el a továbbiakban. Az új változatban néhány új szolgáltatást is bevezetett a redmondi óriás, mellyel az egyre népszerűbb közösségi oldalaknak, például a MySpaces-nek kíván ellenfelet állítani.

[HWSW] A Microsoft útjára indította felújított MSN Spaces blogszolgáltatását, mely a Windows Live szolgáltatások körébe illeszkedve Windows Live Spaces néven érhető el a továbbiakban. Az új változatban néhány új szolgáltatást is bevezetett a redmondi óriás, mellyel az egyre népszerűbb közösségi oldalaknak, például a MySpaces-nek kíván ellenfelet állítani.

A Windows Live szolgáltatásokkal szorosabbra fűzött együttműködés eredményeként a Live Spaces támogatja a Windows Live Gallery fotómegosztó szolgáltatást is, illetve a Windows Live Messengerünkkel megosztott Live Contacts címlistát. A Windows Live Spaces egyfajta közösségi weboldallá is vált, ugyanis a felhasználók kapcsolatokat határozhatnak meg a címlistájukra felvett személyekkel. Az MSN egy közös adatbázist használ fel szoftvereiben, így például a Messenger használatakor arról is értesülünk, ha egy listára felvett ismerősünk vagy barátunk frissíti blogját.

Windows Live Spaces

Fontos fejlesztéseket hajtottak végre a biztonsági funkciókban is, mostantól a Microsoft számos új lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók meghatározzák, miképpen legyenek elérhetők. A vállalat közlése szerint az MSN Spaces szolgáltatást több mint 100 millió felhasználó használta 2006 áprilisában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.