Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 2. 11:46

Elindult a Microsoft felújított blogszolgáltatása, a Windows Live Spaces

A Microsoft útjára indította felújított MSN Spaces blogszolgáltatását, mely a Windows Live szolgáltatások körébe illeszkedve Windows Live Spaces néven érhető el a továbbiakban. Az új változatban néhány új szolgáltatást is bevezetett a redmondi óriás, mellyel az egyre népszerűbb közösségi oldalaknak, például a MySpaces-nek kíván ellenfelet állítani.

HIRDETÉS

[HWSW] A Microsoft útjára indította felújított MSN Spaces blogszolgáltatását, mely a Windows Live szolgáltatások körébe illeszkedve Windows Live Spaces néven érhető el a továbbiakban. Az új változatban néhány új szolgáltatást is bevezetett a redmondi óriás, mellyel az egyre népszerűbb közösségi oldalaknak, például a MySpaces-nek kíván ellenfelet állítani.

A Windows Live szolgáltatásokkal szorosabbra fűzött együttműködés eredményeként a Live Spaces támogatja a Windows Live Gallery fotómegosztó szolgáltatást is, illetve a Windows Live Messengerünkkel megosztott Live Contacts címlistát. A Windows Live Spaces egyfajta közösségi weboldallá is vált, ugyanis a felhasználók kapcsolatokat határozhatnak meg a címlistájukra felvett személyekkel. Az MSN egy közös adatbázist használ fel szoftvereiben, így például a Messenger használatakor arról is értesülünk, ha egy listára felvett ismerősünk vagy barátunk frissíti blogját.

Windows Live Spaces

Fontos fejlesztéseket hajtottak végre a biztonsági funkciókban is, mostantól a Microsoft számos új lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók meghatározzák, miképpen legyenek elérhetők. A vállalat közlése szerint az MSN Spaces szolgáltatást több mint 100 millió felhasználó használta 2006 áprilisában.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:13

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.