Szerző: sammer

2000. június 22. 18:37

Synaptic Soup

HIRDETÉS

Az Evolva készítőcsapata új fejlesztő stúdiót alapított Synaptic Soup néven Londonban. A csapat három alapítója - az Evolva fő designere, a fő programozója és a fő művészi atyja - vezető pozícióban vannak más cégekben is, mint a Bullfrog és a The Digital Village, és olyan játékok kerültek már ki a kezeik közül, mint a Dungeon Keeper, Magic Carpet 2, Theme Hospital, Populus 3, Starship Titanic, Organic Art Deluxe, és egyéb eddig még be nem jelentett játékok. Az új stúdió egy sajtónyilatkozatban jelentette be, hogy minden vezető kategóriában fognak játékokat készíteni, és már el is kezdték az első munkájukat. Akit bővebben érdekel ellátogathat weboldalukra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:21

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.