:

Szerző: Ady Krisztián

2006. július 10. 10:29

Telefondíj nélküli ADSL-szolgáltatás az Acteltől

Teljes szolgáltatóváltáson alapuló, telefon-előfizetési díj nélküli ADSL-szolgáltatást kínál az Actel Kft. Az ADSL-szolgáltatáshoz kapcsolódó telefon-előfizetési díjat eddig azok is kénytelenek voltak megfizetni, akik vezetékes telefonjukat beszélgetésre egyáltalán nem használták. A lakossági előfizetőknek bevezetett Actel Solo csomagok korlátlan ADSL-szolgáltatás mellett nem tartalmaznak telefonszolgáltatást, így semmiféle vezetékes telefonhoz kapcsolódó költséget sem.

[HWSW] Teljes szolgáltatóváltáson alapuló, telefon-előfizetési díj nélküli ADSL-szolgáltatást kínál az Actel Kft. Az ADSL-szolgáltatáshoz kapcsolódó telefon-előfizetési díjat eddig azok is kénytelenek voltak megfizetni, akik vezetékes telefonjukat beszélgetésre egyáltalán nem használták. A lakossági előfizetőknek bevezetett Actel Solo csomagok korlátlan ADSL-szolgáltatás mellett nem tartalmaznak telefonszolgáltatást, így semmiféle vezetékes telefonhoz kapcsolódó költséget sem.

Az Actel Solo csomagok augusztus 31-ig kedvezményesen, belépési díj nélkül rendelhetők meg 2 Mbit/s sebességtől egészen 6 Mbit/s sebességig. A Solo csomagról bármikor át lehet váltani a hangszolgáltatást is tartalmazó Duo csomagra. A teljes szolgáltatóváltást egyelőre Budapest bizonyos kerületeiben, egyes telefonközpontokhoz tartozó területeken kínálja az alternatív távközlési vállalat, hiszen ennek feltétele, hogy a cég saját hálózati berendezéseit is letelepítse az előfizető vonalához kapcsolódó telefonközpontba.

Lefedettségi terület
Jelenlegi szolgáltatási terület

Az Actel elsőként üzleti előfizetőket célzott meg csomagjaival, melyeknek szimmetrikus, gyors visszirányú sebességet nyújtó, azaz bérelt vonalhoz hasonlatos termékeket vezetett be a piacra. Az SHDSL Business csomagok előnye, hogy a hagyományos bérelt vonal árának töredékéért nyújtanak hatalmas, ADSL-lel elérhetetlen feltöltési sebességet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.