Szerző: Ady Krisztián

2006. július 10. 10:29

Telefondíj nélküli ADSL-szolgáltatás az Acteltől

Teljes szolgáltatóváltáson alapuló, telefon-előfizetési díj nélküli ADSL-szolgáltatást kínál az Actel Kft. Az ADSL-szolgáltatáshoz kapcsolódó telefon-előfizetési díjat eddig azok is kénytelenek voltak megfizetni, akik vezetékes telefonjukat beszélgetésre egyáltalán nem használták. A lakossági előfizetőknek bevezetett Actel Solo csomagok korlátlan ADSL-szolgáltatás mellett nem tartalmaznak telefonszolgáltatást, így semmiféle vezetékes telefonhoz kapcsolódó költséget sem.

HIRDETÉS

[HWSW] Teljes szolgáltatóváltáson alapuló, telefon-előfizetési díj nélküli ADSL-szolgáltatást kínál az Actel Kft. Az ADSL-szolgáltatáshoz kapcsolódó telefon-előfizetési díjat eddig azok is kénytelenek voltak megfizetni, akik vezetékes telefonjukat beszélgetésre egyáltalán nem használták. A lakossági előfizetőknek bevezetett Actel Solo csomagok korlátlan ADSL-szolgáltatás mellett nem tartalmaznak telefonszolgáltatást, így semmiféle vezetékes telefonhoz kapcsolódó költséget sem.

Az Actel Solo csomagok augusztus 31-ig kedvezményesen, belépési díj nélkül rendelhetők meg 2 Mbit/s sebességtől egészen 6 Mbit/s sebességig. A Solo csomagról bármikor át lehet váltani a hangszolgáltatást is tartalmazó Duo csomagra. A teljes szolgáltatóváltást egyelőre Budapest bizonyos kerületeiben, egyes telefonközpontokhoz tartozó területeken kínálja az alternatív távközlési vállalat, hiszen ennek feltétele, hogy a cég saját hálózati berendezéseit is letelepítse az előfizető vonalához kapcsolódó telefonközpontba.

Lefedettségi terület
Jelenlegi szolgáltatási terület

Az Actel elsőként üzleti előfizetőket célzott meg csomagjaival, melyeknek szimmetrikus, gyors visszirányú sebességet nyújtó, azaz bérelt vonalhoz hasonlatos termékeket vezetett be a piacra. Az SHDSL Business csomagok előnye, hogy a hagyományos bérelt vonal árának töredékéért nyújtanak hatalmas, ADSL-lel elérhetetlen feltöltési sebességet.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.