Szerző: bzd

2000. június 21. 00:41

Help me!

A segítségeteket szeretném kérni. Na, nincs semmi baj, nem kell megijedni, csak szükségem lenne néhány "WCPUID cache info" screenshot-ra. A következő processzorok cache infójára lenne szükségem:
  • Intel Celeron Covington (Az L2 nélküli celeron)
  • Intel Celeron "2" (Culeron:)
  • Intel PentiumIII Coppermine
  • AMD Thunderbird
  • Ha valaki rendelkezik Mobil PII-vel, akkor azt is szívesen látom.
  • Ugyan a Cyrix MI, MII,Intel P55C, P54 procik másodszintú gyorstára az alaplapon van, de az elsőszintű gyorstárról szolgálhat némi használható infóval a progi.
Ha van rám öt perced, és szeretnél segíteni, akkor a következőt kell tenned:
  1. Letöltöd innen H.Oda WCPUID programjának legújabb változatát. (106 kbyte)
  2. Kitömöríted és elindítod.
  3. A "Cache Info"-ra böksz a progiban
  4. A megjelenő ablakra nyomsz egy "AltGr + Printscreen" billentyűt. Ezzel a vágólapra másoltad az ablakot.
  5. Egy képszerkesztő programban (pl Paint Shop Pro) beilleszted a "Shift+Insert" billentyűkkel. (megnyomod a gombokat, és új képként megjelenik a screenshot)
  6. A képet lemented JPG-be (ne túl nagy tömörítéssel!), vagy ami mégjobb GIF-be. (Ha csak a Paintbrush van kéznél, akkor tömörítsd be pl zip-pel a BMP képet.)
  7. Elküldöd a domina@hwsw.hu címre.
  8. Beletörődsz hogy hálám örökké üldözni fog. :)

Mindenki segítségét előre is köszönöm! Légy' szíves NE küldjetek screenshotot Mendochino Celeronról, Athlonról, PII-ről, K6-2-ről, K6-III-ról, mert ezekről már van screenshotom. A képekre egyébként azért van szükségem, mert mindent megmond a cache-ről, és a Celeron "2" megjelenése óta az L2 elég sok vitára ad okot. A shotok birtokában tudok majd írni egy cikkecskét a procik gyorstátának összehasonlításáról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról