Szerző: bzd

2000. június 20. 00:00

Duron teszt Tom bátyónál

HIRDETÉS

A Tom's Hardware-en is megjelent ma egy Duron teszt. A cikk nagyon alapos, szerintem az egyik legjobb teszt! Meglepő, hogy a Duron milyen jól teljesít, nagyjából egy azonos órajelű Athlon szintjén van. Szerintem nagyon jó, hogy a tesztben szerepel még Celeron, Coppermine, Athlon és Thunderbird is, így pontos képet kaphatunk az összes proci teljesítményéről. Elkanyarodva a Duron-tól: Ma sikerült lefuttatnom egy timedemot a T-bird-ön: A 850-es T-bird olyan gyors, mint a 950-es Athlon 'classic'... Gyors fagyásban pedig rekorder volt vele az Abit KA7, így sajnos csak ez az egyetlen eredmény van. :(

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:52

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.