Szerző: bassline

2000. június 18. 23:19

Terra Nova Project v3.16 Beta - Kiegészítő a Delta Force 1-hez

HIRDETÉS

Hogy ne unatkozzunk az idő alatt, míg a Delta Force legújabb részére várunk, álljon itt még egy meglepő érdekesség, melyet a Terra Nova csapat készített. A már-már feledésbe merülő Delta Force 1-et kell elővennünk a porosodó tokjából, ha szeretnénk kipróbálni ezt a kiegészítést. Lássuk mit is kapunk: az új tereptárgyak, fák, épületek mellett új terepet, felhőket és vizet! A csapat nagyon jó munkát végzett, melyet megtekinthetsz a lenti két képen is. Az első képen például a híres 66-os út látható végtelenített formában kis töltőállomással, ideális helyet nyújtva egy jó kis deathmatch-hez. A másikon pedig megszemlélhetitek azt a bizonyos régebben elkészült magas füvesítést, melyet az új pályák némelyikén láthatunk. (már korábban is létezett egy olyan kis kiegészítő, mely az első küldetés-csoportban található pályákon megnövesztette a füvet.)

Ha le szeretnéd tölteni ezt a kiegészítőt, vagy még több képet szeretnél megnézni, akkor látogass le a Terra Nova site-jára. A csomag mérete 25Mb, és letöltéséhez meg kell adnod egy e-mail címet, majd erre a megadott címre kapsz egy levelet, melyben megkapod az áhított ftp címet. (helyi letöltést nem adhatunk :(. ) Vegyük figyelembe azért, hogy a pack béta, tehát hibákat még tartalmazhat, melyekről információt szeretettel várnak a készítők.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.