:

Szerző: bassline

2000. június 18. 23:19

Terra Nova Project v3.16 Beta - Kiegészítő a Delta Force 1-hez

Hogy ne unatkozzunk az idő alatt, míg a Delta Force legújabb részére várunk, álljon itt még egy meglepő érdekesség, melyet a Terra Nova csapat készített. A már-már feledésbe merülő Delta Force 1-et kell elővennünk a porosodó tokjából, ha szeretnénk kipróbálni ezt a kiegészítést. Lássuk mit is kapunk: az új tereptárgyak, fák, épületek mellett új terepet, felhőket és vizet! A csapat nagyon jó munkát végzett, melyet megtekinthetsz a lenti két képen is. Az első képen például a híres 66-os út látható végtelenített formában kis töltőállomással, ideális helyet nyújtva egy jó kis deathmatch-hez. A másikon pedig megszemlélhetitek azt a bizonyos régebben elkészült magas füvesítést, melyet az új pályák némelyikén láthatunk. (már korábban is létezett egy olyan kis kiegészítő, mely az első küldetés-csoportban található pályákon megnövesztette a füvet.)

Ha le szeretnéd tölteni ezt a kiegészítőt, vagy még több képet szeretnél megnézni, akkor látogass le a Terra Nova site-jára. A csomag mérete 25Mb, és letöltéséhez meg kell adnod egy e-mail címet, majd erre a megadott címre kapsz egy levelet, melyben megkapod az áhított ftp címet. (helyi letöltést nem adhatunk :(. ) Vegyük figyelembe azért, hogy a pack béta, tehát hibákat még tartalmazhat, melyekről információt szeretettel várnak a készítők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.