Szerző: bzd

2000. június 18. 21:14

T-bird fejlemények

HIRDETÉS

Egész nap sz***m a procival, úri szeszély szerintem hogy mikor működik legalább 2 percig, mikor resetel, vagy mikor tartja úgy a kedve, hogy el sem indul. Holnap még teszek vele egy utolsó próbát, mert lehet hogy az alkalmi 333-as PII-re még talán elegendő léghűtésemet nem szerette. Történt ugyanis, hogy a vízhűtésem némi karbantartásra szorult, így egy 2cm magas bordát voltam kénytelen használni rajta két golyóscsapágyas ventivel az 1.7 volton 850-en szaladó procihoz. Érdekes, hogy az Athlon "classic" ugyanezzel a kényszerhűtéssel 950MHz-en, 1.90volton még eldöcögött. Mindkét procit segítette a CPUIdle. Mint tudjuk a remény hal meg utoljára, tehát bizakodó vagyok és holnap még utoljára megpróbálom, ezúttal rendes hűtéssel. A mai nap kétszer jött be a windows, a másodiknál sikerül a lefagyás előtt lementenem egy képet:

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.