Szerző: mrsla

2000. június 18. 18:34

Korlátozás

HIRDETÉS

Megjelent Douglas Rushkoff könyve a fent említett címmel. Az indexen Kömlődi Ferenc írt egy rövid ismertetőt. Egy mondatot idéznék itt, ami jusson eszetekbe ha valaki legközelebb olyat merészel mondani, hogy az internet lényege az adat és nem az, hogy beszélj másokkal, meg ismerj másokat, esetleg tanulj tőlük.
"...Aztán a szociális tartalom helyébe visszacsempészni a kereskedelmi mondandót. Úton-útfélen bizonygatni, hogy az Internet nem kommunikációs, hanem adatsugárzó, adatszolgáltató médium. Hogy nem az interakció, hanem az adat a fontos.... "
Forrás: index.hu

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.