:

Szerző: bassline

2000. június 18. 22:25

Delta Force 1 pályák a Delta Force 2 alá

Álmodoztál már olyanról, hogy a Delta Force 1 pályáin játszadozz a Delta Force 2-ben? A CombatWorld jóvoltából most lehetőségünk nyílik erre is, mivel 22 eredeti tájat konvertáltak át a Delta Force 1-ből. A terepeket felhasználhatod a DF2 misszió szerkesztőjével is, így lehetőség nyílik a régi területeken újabb küldetések készítésére. A pályák használhatóak mind hálózati mind egyjátékos pályákhoz, az egyetlen kikötés természetesen, hogy hálózati játék esetén mindkét félnek rendelkeznie kell a kiegészítővel. Érdekességképpen lássunk itt egy képet, melyen remélem még felismeritek a jó öreg "havas pályát" :). Az erőd eltűnt sajnos, de a víz teljesen más lett ugye, és a házakon is van üvegablak.

A terepek egy 23Mb-os file-ban vannak, melynek installálása során kiválaszthatjuk, hogy mely terepeket pakolja bele a df2.pff file-ba. Az installálás során egy biztonsági másolatot készít az eredetiről az esetleges hibák miatt. A DF1-es terepek tehát vihetőek innen. A kiegészítéshez szorosan hozzátartozik egy másik csomag is, melyben az eredeti DF1-es pályák vannak. (Az előző tehát a tájakat tartalmazza, míg ez tulajdonképpen az objektumok és egyebek elhelyezkedését, ezért mérete is jóval kisebb.) Ennek mérete 70kb, és vihető innen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.