Szerző: Ady Krisztián

2006. február 10. 11:00

Új termékcsaláddal indítja az évet a D-Link

Teljesen megújult termékcsaláddal indítja a 2006-os évet a D-Link. A legutóbb bemutatott termékek -- négy új tűzfal és egy information security gateway -- a D-Link hálózati kapcsolóival együtt alkalmazva a korábbinál magasabb szintű védelmet biztosítanak a hálózaton kívülről és belülről érkező támadásokkal szemben.

[HWSW] Teljesen megújult termékcsaláddal indítja a 2006-os évet a D-Link. A legutóbb bemutatott termékek -- négy új tűzfal és egy information security gateway -- a D-Link hálózati kapcsolóival együtt alkalmazva a korábbinál magasabb szintű védelmet biztosítanak a hálózaton kívülről és belülről érkező támadásokkal szemben.

Az új NetDefend tűzfalak szervesen illeszkednek a D-Link új nagyvállalati stratégiájába, melynek középpontjában teljes körű megoldások költségtakarékos kiépítése szerepel. A tavaly megismert xStack switchekkel együtt alkalmazva kettős védelem építhető ki egyetlen eszközzel, hiszen a ZoneDefense mechanizmusnak köszönhetően nemcsak a kívülről érkező támadásoknak áll ellen a tűzfal, hanem képes a belülről érkező rosszindulatú adatforgalmat is blokkolni.

"A korábban egyetlen szereplő által uralt nagyvállalati piacon már be is számolhatunk az első sikerekről, hiszen január óta a Magyar Tudományos Akadémia hálózatát a D-Link legmagasabb kategóriájú, extrém igényeknek is megfelelő tűzfala védi" -- mondta Élő András, a D-Link magyarországi képviseletvezetője.


Netdefend DFL-2500 nagyvállalati tűzfal ZoneDefense védelemmel

Az új tűzfalak mellett a D-Link a közelmúltban mutatott be egy teljesen új biztonsági eszközt, az úgynevezett Information Security Gateway-t, mely a tűzfal és a hálózat közé helyezve képes kezelni az azonnali üzenetküldő rendszerek (IM) és a peer-to-peer alkalmazások jelentette növekvő veszélyeket. A biztonsági megoldásokat egy újonnan induló biztonsági portál egészíti ki a közeljövőben, mely automatikus és biztonságos szoftverfrissítéseket tesz majd lehetővé a vásárlók számára.

A lakossági piacon az Agnitummal kötött OEM-megállapodás nyomán személyes tűzfalak biztosításával, valamint az Egyesült Államokban már bemutatott, szoftveres árban forgalmazott SecureSpot nevű hardveres biztonsági megoldással bizonyítja elhivatottságát a D-Link.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról