:

Szerző: sammer

2000. június 18. 04:54

Két új Wizardry 8 karakter

A Wizardry 8 hivatalos weboldalán megjelent két új karakter: az Apus és a Fire Elemental:


Éles csőr, mérgező farok, és vastag páncélzat jellemzi ezt a félelmetes ragadozót. Az Apus nagy távolságba képes kilőni halálos mérgét a farkából, ezért könnyen meglepetésként érheti az elővigyázatlan áldozatot. Szerencsére előfordulása nem gyakori, csak az elhagyatott vidékeken találkozhatunk vele.

Erőteljes varázslat eredményeként jött létre a Fire Elemental, aminek minden porcikája tiszta elemi tűzből van. Hogy honnan jöttek? Talán intelligensek? Ezt senki sem tudja megmondani, de annyi bizonyos, hogy a Fire Elemental haláláig hűséges marad gazdájához, a csatában vagy meghal vagy megnyeri azt, de soha nem vonul vissza.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.