Szerző: Ady Krisztián

2006. február 9. 12:10

Arculatot vált, de megtartja nevét a Pannon GSM

Pont került a kérdőjelek helyére: a hiresztelésekkel ellentétben nem válik meg nevétől a Pannon GSM, a Telenor többek által félreértelmezett mai közleménye szerint a magyar leányvállalat bár arculatot vált, megtartja erősnek titulált márkanevét.

[HWSW] Pont került a kérdőjelek helyére: a hiresztelésekkel ellentétben nem válik meg nevétől a Pannon GSM, a Telenor többek által félreértelmezett mai közleménye szerint a magyar leányvállalat bár arculatot vált, megtartja erősnek titulált márkanevét.

Az arculatváltással kapcsolatosan sajnos egyelőre nem sikerült bővebb információkhoz jutnunk, de a sajtóközlemény nem csak a norvég Telenor, hanem a dán Sonofon és Cybercity leányvállalatokról, illetve a Pannon GSM-ről is múlt időben beszél, melyek szintén felvették, felveszik az új arculatot. Az új logó és színvilág a Telenor honlapján, épületein, autóin és saját üzleteiben jelenik meg elsőként a mai naptól, a teljes arculatváltás pedig a következő hónapok alatt zajlik majd le az érintett vállalatoknál.

A Pannon GSM, hazánk második legnagyobb mobilszolgáltatója 100 százalékosan a Telenor és leányvállalatai tulajdonában van, a cégben 74,96 százalékot birtokol a Telenor Mobile Communications A/S, 25,01 százalék a Telenor Hungary Szolgáltató Kft.-é, a fennmaradó 0,03 százalék pedig az NYE Telenor Mobile Communications III A/S birtokában van.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról