Szerző: Bodnár Ádám

2006. február 07. 12:28:16

Outsourcing-szakember a Navigator élén

Juhász Lajos
Juhász Lajos
[HWSW] Juhász Lajos, a Navigator vezérigazgató-helyettese váltja vezérigazgatói székében Jutasi Zoltánt, aki igazgatótanácsi tagságáról is lemond és a Wallis Rt.-nél folytatja pályafutását.

Juhász Lajos villamosmérnök végzettségű, de több éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai erőforrás-kihelyezés területén. "Az EuroWeb International számára az IT-outsourcing jelenti a jövő egyik stratégiai irányvonalát, ezért a vállalat tulajdonosi köre úgy döntött, hogy Juhász Lajost, az informatikai erőforrás-kihelyezés egyik hazai szakértőjét helyezi az EuroWeb International tulajdonában lévő Navigator Rt. élére" -- indokolta a döntést Törő Csaba, az EuroWeb International vezérigazgatója.

Juhász Lajos szakmai pályafutását logisztikai területen kezdte, ahol több évig dolgozott felsővezetőként. 2002-től dolgozott a Wallis Rt. informatikai igazgatójaként, majd amikor 2004-ben a Wallis Rt. egyesítette három informatikai vállalkozását a Navigator Informatika Rt. alatt, az új cégben már vezérigazgató-helyettesként folytatta pályafutását, emellett az IT Outsourcing Igazgatóság területi vezetői teendőit látta el.

a címlapról

tikk-takk

0

Hibrid okosórát fejleszt a Google?

2019. szeptember 18. 14:46

Újabb részletek derültek ki a Fossiltól vett technológiáról, érdekes hibrid készülékek lehetnek a csőben.