Szerző: bzd

2000. június 16. 22:35

Hűtés memóriára

HIRDETÉS

Sokan kérdeztétek, hogy hogyan applikálhatnátok hűtőbordát videokártyátok RAM chipjeire. Freezer jóvoltából erre a kérdésre is megkaphatjátok a választ a Tech Zone írásából.

A hűtőbordák öntapadósak, könnedén felragaszthatóak a chipekre. A 16$-ba kerülő bordákkal sikerült egy GeForce 2-t 400MHz-es (200MHz DDR) memóriával járatni.
Egyébként tényleg gondot jelent a kártya memóriájának melegedése? Eddig ilyesmit nem tapsztaltam, bár hozzá kell tenni, hogy nekem egy G400-am van, amit nem szokásom túlhajtani. Viszont ha minden jól megy, akkor holnap (valami fantasztikusan jó cuccal együtt:) érkezik hozzám egy DDR-es GeForce, és akkor majd jól megvizsgálom a kérdést.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.