Szerző: bzd

2000. június 16. 21:23

Kímélő rögzítés vízhűtéshez

HIRDETÉS

Kísértetiesek ezek a véletlenek mostanában. Épp tegnap tárgyaltuk ki emilben Csicsoval, hogy a vízhűtés rögzítésénél a szárnyasanyák alá egy rugót kéne tenni. Legalábbis ezt a zseniális ötletet hámoztam ki Csicso leveléből:
    " A rugot pedig ugy gondoltam, hogy golyostoll mitara ket kis izmos rugot beteszel egy-egy alatettel a ket szarnyasanya ala, es maris lehet tekerni! "
Azon gondolkoztam, hogy meg kéne nézni, hogy ez milyen is a valóságban. Erre mit látok az Overclockers.com-on? Egy Beehive névre hallgató blokkot.


Szerintem Csicso pont ilyesmire gondolt! Jó lett volna ezt először a HCCP-n látni, de ha Surly Joe megelőzött minket azt sem bánom. Erre a rugós megoldásra egyébként azért van szükség, hogy csökkentsük a processzorfoglalat füleinek letörésének veszélyét a hűtés felerősítésekor.

Nagyon öteletes, jó vízhűtés. Aki most tervezgeti vízhűtését, annak ajánlom figyelmébe!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.