Szerző: bzd

2000. június 16. 21:23

Kímélő rögzítés vízhűtéshez

Kísértetiesek ezek a véletlenek mostanában. Épp tegnap tárgyaltuk ki emilben Csicsoval, hogy a vízhűtés rögzítésénél a szárnyasanyák alá egy rugót kéne tenni. Legalábbis ezt a zseniális ötletet hámoztam ki Csicso leveléből:
    " A rugot pedig ugy gondoltam, hogy golyostoll mitara ket kis izmos rugot beteszel egy-egy alatettel a ket szarnyasanya ala, es maris lehet tekerni! "
Azon gondolkoztam, hogy meg kéne nézni, hogy ez milyen is a valóságban. Erre mit látok az Overclockers.com-on? Egy Beehive névre hallgató blokkot.


Szerintem Csicso pont ilyesmire gondolt! Jó lett volna ezt először a HCCP-n látni, de ha Surly Joe megelőzött minket azt sem bánom. Erre a rugós megoldásra egyébként azért van szükség, hogy csökkentsük a processzorfoglalat füleinek letörésének veszélyét a hűtés felerősítésekor.

Nagyon öteletes, jó vízhűtés. Aki most tervezgeti vízhűtését, annak ajánlom figyelmébe!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról