Szerző: bassline

2000. június 16. 19:22

ClockBot v0.3 - új verzió az intelligensebb Q3a botból

HIRDETÉS

Újabb verzió jelent meg a ClockBot-ból, mely egy alternatív megoldást kínál azok számára, akik offline-ban szeretnének edzeni a Q3a-val. De lássuk mit is kapunk: Teljesen új Bot AI, új kezelőfelület, játszhatunk a ClockBot-tal F2F-en kívül most már FFA-ban is. Javítottak a botok ügyességén is, mely remélhetőleg még élvezetesebbé teszi majd a játékot (pl. felugrik a megához a dm13-on). A következő verzióban már tervezik a bot hangfelismerő "agykiegészítését" és a CTF/Team DM módban való működést is. A file vihető tőlünk innen, mérete: 3.3Mb.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 09:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.