Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Átdizájnolta első zenetelefonját a Sony Ericsson, jön a W810i

Ady Krisztián, 2006. január 05. 10:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony Ericsson a mai nap folyamán bejelenti elsőként megjelent, igen népszerű Walkmantelefonja ráncfelvarrott változtatát. A Sony Ericsson W810i már EDGE adatátviteli technológiát is támogat, de a legnagyobb változtatást a készülék billentyűzetén és borításának színén végezték el. A legújabb Walkmantelefon többórás zenehallgatást tesz lehetővé, továbbá tartalmaz egy 2 megapixeles kamerát, képes internet-hozzáférésre, valamint folyamatos kapcsolatot biztosít az azonnali üzenetek és e-mail használat révén.

[HWSW] A Sony Ericsson a mai nap folyamán bejelenti elsőként megjelent, igen népszerű Walkmantelefonja ráncfelvarrott változtatát. A Sony Ericsson W810i már EDGE adatátviteli technológiát is támogat, de a legnagyobb változtatást a készülék billentyűzetén és borításának színén végezték el. A legújabb Walkmantelefon többórás zenehallgatást tesz lehetővé, továbbá tartalmaz egy 2 megapixeles kamerát, képes internet-hozzáférésre, valamint folyamatos kapcsolatot biztosít az azonnali üzenetek és e-mail használat révén.

Bővíthető

A legújabb Walkmantelefon alapcsomagja 512 MB kapacitású, cserélhető Memory Stick kártyát is tartalmaz, amely akár a jelenleg a kiskereskedelemben kapható legnagyobb, 2 GB-os kapacitásúra is kicserélhető. A W810i a korábbi törtfehér-narancs színvilágot fekete–narancsra cseréli. A készülék az MP3 és az AAC zenefájlokat támogatja, a mellékelt HPM-70 sztereó fejhallgatót pedig a szabványos 3,5 mm-es fejhallgatócsatlakozónak köszönhetően szabadon lecserélhetjük.

A telefon tulajdonosa könnyen és gyorsan tölthetk le zenét a W810i telefonra, akár számítógépen tárolt CD-gyűjteményükből USB 2.0 adatátvitellel, a mellékelt Disc2Phone zenekezelő szoftver segítségével. A mellékelt számítógépes szoftverrel egyszerű a zenei fájlok rendszerezése, böngészése és átvitele az 512 MB tárhelyű, körülbelül 150 zenefájl tárolására alkalmas Memory Stick PRO Duo kártyára. Ez akár 15 teljes zenei CD tartalmának felel meg.

A Walkman gomb

A Sony Ericsson W810i walkmantelefonon az e célra szolgáló Walkman gombbal közvetlenül elérhető a zenei menü, a telefonon éppen használt egyéb alkalmazásoktól függetlenül. A telefon kijelzője alatt található az összes zenevezérlő gomb (lejátszás, szünet, leállítás, zeneszám átugrása, hangerőszabályzás), így a felhasználók könnyedén választhatnak a zeneszámok közül, illetve állíthatják a hangerőt.

"Amióta tavaly augusztusban bevezettük a W800i walkmantelefont, vásárlóink szerte a világon élénk érdeklődést mutattak a „mobiltelefon, mint digitális zenelejátszó” elgondolás iránt, vagyis hogy kiváló minőségű zenét hallgathassanak bárhol és bármikor, anélkül, hogy külön zenelejátszó eszközt kelljen magukkal vinniük." -– nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója. "A W810i újdonsága a telefon előlapján elhelyezett külön zenegombok, illetve a gyorsabb zeneletöltés az EDGE technológiával"

2 megapixel

A Sony Ericsson W810i örökölte a korábbi W800 modell 2 megapixeles felbontású, autofókuszos kameráját is, mely az alsókategóriás fényképezőgépeket is kiválthatja. A Walkman család más készülékeihez hasonlóan, bejövő hívás esetén a zene automatikusan leáll, és a hívás végén ismét megszólal. A telefon csak "zenei" üzemmódban is használható, ami akkor lehet hasznos, amikor a telefont ki kell kapcsolni, például repülőgépen. A Sony Ericsson W810i négysávos EDGE-telefon 2006 első negyedévétől lesz kapható hazánkban.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.