Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Gigantikus LCD-monitort dob piacra januárban a Dell

Ady Krisztián, 2005. december 22. 11:10
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Gigantikus képátlóval rendelkező, 30 hüvelykes LCD-monitort dob piacra január elején a Dell. A gyártó honlapja szerint a 3007WFP típusjelzésű monitor a Consumer Electronics Show rendezvényen mutatkozik be, pontosabban január 5-től lesz elérhető.

hirdetés
[HWSW] Gigantikus képátlóval rendelkező, 30 hüvelykes LCD-monitort dob piacra január elején a Dell. A gyártó honlapja szerint a 3007WFP típusjelzésű monitor a Consumer Electronics Show rendezvényen mutatkozik be, pontosabban január 5-től lesz elérhető.

A 30 hüvelykes, azaz 76 cm-es képátlójú monitor nem csak méretében, hanem felbontásában is gigantikus. A Dell monitora az Apple megegyező méretű kijelzőjéhez hasonlóan 2560 x 1600 pixeles felbontással bír, azonban egyéb paraméterei a sokak által valósággal istenített Apple monitoránál is jobbak. A kijelző kontrasztaránya 700:1-hez, válaszideje 11 ms, míg fényereje 400 cd/m2.

A hatalmas Dell LCD-monitor ára egyelőre ismeretlen, a vállalat honlapja semmilyen egyéb információt nem árul el az új jövevényről.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.