Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 20. 13:36

Az Invitel vásárolja meg az Eurowebet

Az Invitel 30 milió dollárért (~6,3 milliárd forintért) megvásárolja az Euroweb magyarországi és romániai leányvállalatát. Az értékesítés lezárása a magyarországi Gazdaság Versenyhivatal jóváhagyásától és az Euroweb részvényeseinek jóváhagyásától függ.

[HWSW] Az Invitel 30 milió dollárért (~6,3 milliárd forintért) megvásárolja az Euroweb magyarországi és romániai leányvállalatát. Az értékesítés lezárása a magyarországi Gazdaság Versenyhivatal jóváhagyásától és az Euroweb részvényeseinek jóváhagyásától függ.

Az Euroweb Hungary mintegy 100 ezer üzleti és lakossági előfizetővel büszkélkedhet, éves forgalma eléri a 7 milliárd forintot -- állítja a cég. A román leányvállalat weboldalán olvasható adatok szerint az Euroweb Romania S.A. 1400 ügyfelet és éves szinten 12 millió dolláros (~2,5 milliárd forintos) forgalmat mondhat magáénak.

Az Euroweb bejelentése szerint az IT-tanácsadást is magában foglaló jelenlegi üzleti tevékenységét a jövőben a cég kizárólagos tulajdonában álló leányvállalatán, a Navigator Informatika Rt.-n keresztül folytatja. Az Euroweb a nyáron jelentette be az IT-outsourcingra, alkalmazás-fejlesztésre és tanácsadásra szakosodott Navigátor 2 milliárd forint értékű felvásárlását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról