Szerző: Ady Krisztián

2005. december 19. 10:14

Frissített tenyérgép-kliens a Skype karácsonyi ajándéka

A Skype elérhetővé tette az egyik igen régóta várt Skype kliensét, a hordozható tenyérgépeken futó alkalmazása újabb változatát . A népszerű internettelefon-szolgáltatás a Pocket PC kliens segítségével bárhol használható, ahol tenyérgépünket internetre tudjuk csatlakoztatni. Az új kliensből két változat tölthető le, egyet a 300 MHz-nél gyorsabb processzorral rendelkező tenyérgépek, egyet pedig a lassabb modellek számára optimalizáltak.

[HWSW] A Skype elérhetővé tette az egyik igen régóta várt Skype kliensét, a hordozható tenyérgépeken futó alkalmazása újabb változatát. A népszerű internettelefon-szolgáltatás a Pocket PC kliens segítségével bárhol használható, ahol tenyérgépünket internetre tudjuk csatlakoztatni. Az új kliensből két változat tölthető le, egyet a 300 MHz-nél gyorsabb processzorral rendelkező tenyérgépek, egyet pedig a lassabb modellek számára optimalizáltak.

Az új Skype for Pocket PC kliens már támogatja a legújabb, Windows Mobile 5 operációs rendszert futtató kézi számítógépeket is, a szoftvert felkészítették az elforgatott megjelenítésre, a fekvő állapotú kijelzőkre, illetve a négyzet alakú, 480 x 480 pixeles megjelenítőket is támogatja. Az alkalmazás néhány új nyelv támogatásával is bővült, illetve kisebb fejlesztéseket végeztek a felhasználói felületen is.

A Skype figyelmeztetése szerint a 300 MHz-nél lassabb gépeken a külső WLAN-kártyás megoldások nem használhatók a Skype for Pocket PC alkalmazással együtt, így a vezeték nélküli telefonálás csak az ennél gyorsabb, vagy beépített Wi-Fi-vezérlővel ellátott tenyérgépeken lehetséges. Sajnos a frissített program még nem támogatja a legutóbbi Skpye kliensben feltűnt videotelefonálási képességet.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról