Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyenes telefonálás ünnepek alatt a TELE2-től

Ady Krisztián, 2005. december 16. 12:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az ünnepek alatt, vagyis december 24-én, 25-én és 26-án, valamint 2006. január 1-én, a TELE2 előhívó száma segítségével minden belföldi vezetékes számot, azaz minden helyi-, helyközi-, vezetékes távolsági számot 0 Ft-os percdíjjal, kapcsolási díj és külön havidíj nélkül hívhatnak a TELE2 ügyfelei.

hirdetés
[HWSW] Az ünnepek alatt, vagyis december 24-én, 25-én és 26-án, valamint 2006. január 1-én, a TELE2 előhívó száma segítségével minden belföldi vezetékes számot, azaz minden helyi-, helyközi-, vezetékes távolsági számot 0 Ft-os percdíjjal, kapcsolási díj és külön havidíj nélkül hívhatnak a TELE2 ügyfelei.

"Ezzel a gesztussal szeretnénk megköszönni minden jelenlegi és jövőbeni TELE2 ügyfél bizalmát és hűségét szolgáltatásaink iránt, valamint boldog és békés ünnepeket kívánni mindannyiuknak" -- mondta Laczkó Tóth Gergely, ügyvezető igazgató. A fa alatt azonban nem ez az egyetlen ajándék, hiszen a 2006. január 1-től hatályba lépő törvényi változás miatt -- a szolgáltatásához kötődő általános forgalmi adó kulcs 25 százalékról 20 százalékra csökken -- a Tele2 percdíjai jövőre még kedvezőbbek lesznek.

Az ingyen percekhez a jelenlegi ügyfeleknek külön regisztrációra nincs szükségük. A TELE2 az összes hazai fővonalon elérhető a vezetékes telefonnal rendelkező előfizetők számára. A TELE2 szolgáltatásához a 1202-es, szintén ingyenes számon lehet csatlakozni.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.